“Vüzera” olarak bilinen Afyonkarahisarlı Hasan Aktürk’ün klibi önceki gün yayınlandı. Afyon Postası’na klip hakkında özel açıklamalarda bulunan “Vüzera”,  2011 yılından bu yana rap müzikle ilgilendiğini söyledi. Vüzera’nın söyledikleri şöyle: “

İLK PROFESYONEL ŞARKI 2019’DA ÇIKTI

Hasan Aktürk “Vüzera” 1997’de Afyonkarahisar’da doğdum. 2011 yılından beri rap müzikle ilgileniyorum. 2019 yılında ilk profesyonel şarkımı çıkardım. “Peşimden Gelme” isimli bir şarkıydı. Daha sonra bir kaç beste yaptık. Bu bestelerimizi ünlü sanatçılara yapımcı vasıtasıyla aracılığıyla sunduk. Daha sonra bir şirketle sözleşme imzaladık şimdi kendi şarkılarımı çıkarmaya devam ediyoruz. 2011 yılında rap müzik daha yeni patlamaya başlamıştı. Ceza’nın Yerli Plaka şarkısının çok farklı bir tarz olduğunu görmüştüm. O an çok farklı gelmişti. O günden bugüne rap müzikle ilgileniyorum. 

ZİYNET SALİ VE MUSTAFA CECELİ’NİN SÖYLEDİĞİ ŞARKININ SÖZÜ ONA AİT

Ziynet Sali ve Mustafa Ceceli’nin söylediği “İçime Atıyorum” şarkısının söz ve müziği bana ait. Tabi anlaştıklarımız daha var. Ama yayınlamadığı için onları şu an söylemek istemiyorum. 

YENİ ÇIKAN ŞARKININ İSMİ “SON KEZ”

Şarkımızın ismi Son Kez. Bu şarkıyı 2 yıl önce yazmıştım. Daha sonra revize ettik. Enstürman ekledik. Egemen kardeşimle konuşmaya başladık. Egemen güzel bir senaryo düşündü. Birlikte çekimlere başladık ve tamamladık. Müziğin konusu sevdiği insanı bırakmış, ama son kez üzerine değinmiş. Adı  bu yüzden son kez.

BAZI GECELER BU PROJE İÇİN SABAHA KADAR DÜŞÜNDÜK

Netd Müzik tarafından yayınlanan klibin yönetmenliğini Egemen Toprak Çiçek, üstlendi. Çiçek, klibi çekmek için uzun süre sabahladıklarını ve yoğun bir emek harcadıklarını söyledi. Afyonkarahisar şehir merkezi ile Frigya Vadileri’nde çekim yaptıklarını söyleyen Çiçek, şöyle konuştu: “İlk hikayeyi oluşturduğumuzda Erkmen tartını düşündük. Kale tarafına gittik. Orada çekimleri düşündük. Daha sonra Frig Vadisi’ne gittik. Hikayeyi orada bağlayalım dedik. Frig’deki görüntülerimizle hikayenin tamamı güzel bir bağlantı oluşturmuş oldu” >>Afyon Postası’nın Özel Haberi. 

İşte o klip...