Çiğdem Daşdelen; “Nezaket ziyaretleri için Suat Uygur ve Nadi Ceylan’a çok teşekkür ediyorum. Bu tür davranışları başarılar için bizleri tetikliyor” dedi.

Daşdelen; “Antalya’da DMR Akademi organizasyonunda Uluslararası Salon Topuzu yarışması düzenlendi. Yarışmaya İtalya, Almanya, Rusya, Azerbaycan, Cezayir, İran, Irak ve Türkiye olmak üzere 35 ülkeden yarışmacı katıldı. 35 yarışması arasından 3.lük ödülünü almaktan çok mutlu oldum.

Saç bakımı ve Topuz yaptırmak sanıldığı kadar çok pahalı bir işlem değil. Bu işlemlerin her bütçeye göre işlemleri var. Adliye girişi Ataköy yolu üzerindeki salonumuzda her bütçeye göre yapılacak işlemler var. Salonumuz tüm kadınlara hitap edebilecek bir salon, gayet modern ve temiz, tüm kadınlarımızı salonumuza bekliyoruz' diye konuştu.

Suat Uygur ise; “Çiğdem ustamızın bu tür bir organizasyonda ödül alması bizleri ziyadesi ile mutlu etmiştir. Her zaman kalfa ve ustalarımızın destekçisiyiz ve destek olmaya devam edeceğiz. Tekrar 3.lük ödülünü ilimize getiren Çiğdem Daşdelen ustamızı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.