20 bin metrekarelik alanı, 200'e yakın katılımcı yayınevi ile örnek bir fuar haline gelen 3'üncü Afyonkarahisar Kitap Fuarı, İmza Günleri ile de edebiyat dünyasına damgasını vuruyor.

BİRBİRİNDEN DEĞERLİ YAZARLAR

3'üncü Afyonkarahisar Kitap Fuarı'nda 1, 2 ve 3 Ekim 2021 tarihlerinde birbirinden değerli yazarlar Yavuz Dizdar, Bircan Yıldırım, Hakan Mengüç, Ali Ayçil, İclal Aydın, Beyhan Budak sevenleri ile buluşacak.

FUAR AMACINA ULAŞIYOR

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Boztepe, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, 3'üncü Afyonkarahisar Kitap Fuarı'nı ziyaret ederek Fuar'a gelen öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerin ilgisinden mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Çiçek, Fuar'ın amacına ulaşacağını düşündüğünü belirtti.

ORGANİZASYONLAR ŞEHRİ AFYON

Öte yandan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven de Fuar'ı ziyaret ederek değerlendirmelerde bulundu. Yurdunuseven, "Afyonkarahisar artık festivaller ve organizasyonlar şehri oldu. 3'üncü Afyonkarahisar Kitap Fuarı da çok güzel bir organizasyon. Pazar gününe kadar sürecek bu Fuar'a tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Bu Fuar'a önderlik eden Sayın Valimiz'e, Sayın Belediye Başkanımız'a; bu Fuar'ı üçüncü kez düzenleyenlere teşekkür ediyorum." dedi.