Yazı yazarken giriş kısımlarında hep zorlanırım. Nereden başlayacağımı, nasıl giriş yapacağımı bazen 1 saat düşünürüm. 
Şöyle mi başlasam, öyle mi yapsam bir türlü karar veremem. Ama başladığım anda ise yazıyı bir çırpıda bitiririm. Dünya, ülke ve Afyonkarahisar gündemi öylesine yoğun oluyor ki, mecburen 3-5 konuyu özetler halinde kaleme alıyoruz. 
Gelelim ilk konumuz olan Cumhurbaşkanımızın geçtiğimiz hafta gündeme getirdiği reformlara. Sayın Cumhurbaşkanı adalet, demokrasi ve ekonomi konusunda ciddi yeniliklerden bahsetti.  
1 haftadır medyada ise Selahattin Demirtaş ile Osman Kavala’nın serbest kalıp kalmayacağı konuşulmaya başladı. Elbette bu tartışmalara Eski TBMM Başkanı Arınç’ın Habertürk’te katıldığı programda söyledikleri üzerinden yorum yapıldı. 
Koskoca ülkede adalet, demokrasi ve ekonomi 2 kişinin serbest kalmasıyla düzelecekse vay halimize.
Adalet, demokrasi ve ekonomide istenilen toplumun tamamını kapsayan bir yapıya kavuşmasıdır. 20 yıl önce bu bahsettiklerimizden az da olsa vardı. Ama maalesef iktidar adaleti, demokrasiyi ve ekonomiyi yerle bir etti. Şimdi yeniden düzeltmeye çalışacaklar. Ancak bu ekiple zerre yol alacaklarına maalesef inanmıyorum. 
*
SELAMET HOCA MUTLAKA YAZMALI
Dün sosyal medyada yapılan paylaşımları takip ederken Kamu-Sen eski İl Temsilcisi Afyon Lisesinin unutulmaz Felsefe öğretmenlerinden Selamet Yıldırım’ın Köy Enstitüleri ile ilgili muhteşem bir yazısına denk geldim. 
Selamet Hocam bu bilgilerinizi, görüşlerinizi daha geniş kitlelere ulaştırmanızı dilerim. 
Sevgili Nail, Kemal Hocam ve Başak Hocam her yeri ziyaret ediyorsunuz. Selamet Hoca’yı ziyaret edip Afyon Postası’nda yazması konusunda keşke ikna etseniz. Selamet Yıldırım ilimiz için büyük bir değerdir. 
*
TAARRUZ NEREDESİN?
Sevgili Taarruz ne zaman yazılarınla döneceksin. Sen olmayınca konsantre olamıyorum. 
Dön artık.
*
Yazımıza vekillerimizle devam edelim.
MEHMET TAYTAK
Bu ara MHP Milletvekili Mehmet Taytak’ı sahada fazlasıyla görmeye başladık. Sessiz ama derinden giden bir yapısı var. Ayrıca MHP’li belediyelerin sorunlarını çözme konusunda inanılmaz başarılı. Beklentilerin üzerine çıkmaya başladı. Kendisini tebrik ediyoruz. 
BURCU KÖKSAL
2 aydır ne gören var, ne duyan. Hakikaten Burcu Hanım nerede?
*
GÜLTEKİN UYSAL
Genel Başkan olması nedeniyle ülke gündemiyle ilgili çalışmalar yürütüyor. Ama Afyon Milletvekili olduğunu unutuyor. 2023’te Afyon’dan aday olursa büyük bir hayal kırıklığı yaşayacaktır. Zaten İyi Parti bir daha Uysal’ı aday gösterirse samimi söylüyorum il başkanı bile oy vermez.
*
İktidar vekillerini ve ülke gündemini yarın değerlendireceğiz inşallah. 
Şimdi geç oldu. La Case de Papel’i izleyip yatacağım. Yarın görüşürüz

AFYON POSTASI'NI TELEFONUZA İNDİRİN, AFYON'DA OLAN BİTEN HER ŞEYİ ANINDA ÖĞRENİN

-Android işletim sistemine sahip cihazlara indirmek için tıklayın...

-İOS (Apple) İşletim sistemine sahip cihazlara indirmek için tıklayın... 

-İnstagram'da Afyon Postası'nı takip edin...

Afyon Postası Whatsapp ve BİP Hattı: 0539 248 93 03...