İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, basın toplantısında kendisine yöneltilen Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın AK Parti'ye geçeceği iddialarıyla ilgili soru üzerine şu açıklamalarda bulundu:

"Seçildiği partide devam etmesi gerekiyor"

"Vallahi arkadaşlar, şimdi biz de partiler arası transferlere sıcak bakmıyoruz. Seçildiği yerde insanlar, hangi sıfatla, hangi partinin adayı olarak seçildilerse orada devam etmesi, zamanını ve süresini doldurması gerekiyor diye düşünüyorum."

Mısırlıoğlu’ndan Balıkesir mitingine davet: “İhanete karşı bayrak açıyoruz Afyon halkını bu millî duruşa çağırıyoruz”
Mısırlıoğlu’ndan Balıkesir mitingine davet: “İhanete karşı bayrak açıyoruz Afyon halkını bu millî duruşa çağırıyoruz”
İçeriği Görüntüle

"Afyon'da Aydın'daki gibi bir olay inşallah yaşamayız"

"Kendilerinin parti içi meseleleri var tahmin ediyorum. Onun üstüne bir yorum yapmak da istemiyorum. Ama inşallah bir yanlış bir şey, Afyonkarahisar'da Aydın'daki gibi bir olay yaşamayız diye umuyorum."

Muhabir: Aslı Çiçek