Parti tarafından kongre dolayısıyla 1,5 ay önce oluşturulan tertip komisyonunca tanıtım, organizasyon ve Siyasi Partiler Kanunu'nca yapılması gereken hukuki çalışmalara yönelik hazırlıklar devam ediyor.

Genel Başkan Fatih Erbakan'ın tek aday olacağı kongre, Ankara Spor Salonu'nda 17 Kasım Pazar günü 'Burada Gelecek Var' sloganıyla gerçekleştirilecek.

Büyük kongre öncesi Afyonkarahisar’da çalışmalarını sürdüren Yeniden Refah Partisi teşkilatı, pazarcı esnafı ve Ambaryolu esnafını ziyaret ederek, hem partinin tanıtımını yaptılar hem de büyük kongreye vatandaşları davet ettiler.

Esnaftan büyük bir teveccüh ve ilgi gördüklerini ve bu durumdan oldukça memnun kaldıklarını dile getiren Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Derviş Suna, birçok vatandaşın tek umudun Yeniden Refah Partisi olduğunu söylediğini belirterek, Allah’ın izniyle ilk seçimde iktidara geleceklerini kaydetti.

KONGREYE VE GELECEĞE HAZIRLANIYORUZ

Ziyaretlerde 'Burada Gelecek Var' sloganının partilerini millete anlatan önemli bir slogan olduğuna işaret eden İbrahim Derviş Suna, şunları söyledi:

'Türkiye'nin siyasette gelecek umudu olan genç bir liderimiz var. Genç bir genel başkanın genç kadrosuyla bir bakıma görücüye çıkacağı kongreyi gerçekleştireceğiz. Genel sloganımızın yanı sıra alt sloganlarımızda adalet, refah, huzur, gençlik, heyecan ve saygınlık konularına vurgu yapıldı. Biz bu sloganları hamaset olsun diye söylemiyoruz. İnşallah bunların tamamını gerçekleştirecek bir anlayışla kongreye ve geleceğe hazırlanıyoruz.'