Vatandaştan gelen mesajı ve fotoğrafları olduğu gibi yayınlıyoruz:

YERİN DİBİNE GİRDİM

Hafta sonu şehir dışından gelen misafirlerimi Devlet Parkı yanında bulunan ve Haziran ayında hak sahiplerine teslim edilen HOBİ BAHÇESİ'NE götürdüm.Götürmez olsaydım.Utandım.Afyon'da yaşayan bir vatandaş olarak yerin dibine girdim. Allanarak pullanarak her hafta reklamı yapılarak dağıtılan Hobi Bahçesinin meğer yağmur suyu drenaj sistemini “unutmuşlar".

HOBİ BAHÇELERİNİN SOKAKLARI SAVAŞ ALANI GİBİ

Mühendislik Fakültesi birinci sınıf öğrencisini getirseniz hobi bahçesi projesi çiz ve uygula deseniz inanın ki önce ALT YAPISINI tamamlar. Şimdi vatandaş haftada bir kaç gün temiz hava almak için bahçeye gidiyor ve Belediye yetkililerin kulaklarını çınlatıyor. Efendiler bu işler masa başında yapılmaz sahaya inmek zorundasınız. Bir ara lütfen gidin görün hobi bahçesinin sokakları savaş alanına döndü Alınmayan, toplanmayan evsel atıklarda işin cabası çünkü belediyenin kendi aracı dahi giremiyor.

BUNUN HESABINI VİCDANLARDA NASIL VERECEKLER

Bunca emek bunca masraf boşa mı gitti  "YAP - BOZ"  bunun  hesabı vicdanlarda nasıl verilir bilmiyorum.Tespit ettiğim iki kare fotoğrafı sizinle paylaşmak istiyorum. Sorumlu bir basın mensubu olarak size bu konuyu aktarmak istiyorum konunun takipçisi olacağınıza inanıyorum.