Afyonkarahisar Belediye Meclisi Mart Ayı toplantıları Mehmet Zeybek başkanlığında yapıldı.

ESNAFIN BORÇLARININ FAİZİ SİLİNSİN ÖNERGESİ

Toplantıda İYİ Parti ve CHP’li meclis üyelerinin Şükrü Çelikalay Alt Geçiti Projesi’nin yapımı esnasında geçen süre zarfında bu durumdan olumsuz etkilenen esnafların belediyeye olan borçlarının faizlerinin silinmesi önergesi görüşüldü.

FAİZ SİLME YETKİMİZ YOK

Başkan Zeybek, bu konuda şunları söyledi: “Alt geçit yapılırken biz orayı taşıt trafiğine kapatmadık. Şöyle kapatmadık, AVM tarafından gelen minibüsler alt geçitin başladığı alandan itibaren Veysel Eroğlu Parkı’ndan bir geçiş düzenledik. Tekrar Kurtuluş Caddesi’ne geçiyorlardı. Müzenin bitiminde yolu trafiğe açmıştık. Burada içme suyu hattı çalışmalarımız vardı. Bu çalışma bittiğinde müzenin diğer tarafına trafiği açtık. Orada sadece taksi durağı ve Ördek Cami’nin olduğu parkımız var. Belediyeye ait olan sadece bir park var. Parkla alakalı arkadaşlarımız görüşüyorlar. Faizini silmek gibi bir yetkimiz yok. Hukuken düşebilirse düşecek. Hukuk verdiği karara saygılıyız.” 

KARAASLAN’DA SU KUYUSU AÇILACAK

Mecliste, Karaaslan Köyü sınırları içerisinde Afyonkarahisar merkezin su sıkıntısı yaşamaması için su kuyusu açılması konusunda Başkan Zeybek’e yetki verilmesi konusu görüşüldü. Madde oy birliği ile kabul edildi. 

-Afyon Postası'nın Haberi.