Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Teşkilatı geçtiğimiz aylarda yapılan seçim ile güven tazeleyen 2. Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Bekir Koçak’a ve yönetimini ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

MHP heyeti geçtiğimiz aylarda yapılan seçim ile güven tazeleyen 2. Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Bekir Koçak’a ve yönetimini ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. İl Başkanı Mehmet Kocacan’a, İl Sekreteri Beytullah Bostancı, Osman Gürışık, Recep Yaman, Nesrin Çelikbilek, Ramazan Eryıldız, Sabri Duysak, Ahmet Köse ve Engin Deniz eşlik etti.

HER ZAMAN ESNAFIN YANINDAYIZ

Göreve seçilen yeni yönetime başarılar dileyen İl Başkanı Kocacan, “Sanayi Sitesi Başkanımız Bekir Koçak ve yönetimi geçtiğimiz dönemde burada önemli çalışmalara imza atmıştır. Geçtiğimiz aylarda yapılan seçim ile Bekir Koçak ve yönetimi güven tazeleyerek tekrar göreve seçilmişlerdir. Yine aynı yönetim yarım bırakmış olduğu projeleri bu dönemde hayata geçirecektir. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak yapılacak olan her türlü çalışma da ve projede esnafımızın yanındayız. Bize bir görev düşerse elimizden gelen çalışmayı yapmaya hazırız. Sanayi sitemizde çok sayıda esnafımız bulunmaktadır ve 6000 yakın da kardeşlerimiz burada istihdam edilmektedir.  Yeni yönetime tekrar başarılar diliyorum” dedi.

MHP YANIMIZDA OLUYOR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren 2. Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Bekir Koçak, “Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Kocacan’a ve yönetime ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. Her zaman yanımızda olduklarının biliyoruz. Daha öncede olduğu gibi bundan sonra da plan ve projelerimizin hayata geçilmesinde katkıları olmuştur ve olmaya da devam etmektedir. Tekrar ziyaretleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.