İsmail Akar’ın bugünkü köşe yazısında söz konusu konuyla ilgili kaleme aldığı satırlar şöyle: 

“Cemiyet Yönetim Kurulu öğle yemeğine Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve Başkan Yardımcısı Murat Öner de iştirak etti. Sohbet Kentsel Dönüşüm ile başladı. Kentsel Dönüşümde hak sahiplerine yüzde 50 ye yakın avantaj sağlandığını anlatan Zeybek’ Hak sahiplerinden talepler alınmaya devam ediyor.Önümüzdeki günlerde ayrıntılı bir toplantı yapacağız. değerlendirmesini yaptı.

Daha sonra Kent Konseyi logosu gündeme geldi. Malum logo değişmiş ve tepkiler üzerine tekrar yeni logo yerine konmuştu. Bu konuda Kent Konseyi Başkanı görevden alınacak mı diye sordum.

Yılar önce GS da Teknik Direktörlük yapan Rumen Hoca Lucescu nun söylediği ‘İtler istedi diye atlar ölmez’ sözüne atıf yaparak bu konu çok köpürtüldü.B u konuda duruşumuz net ve belli.Atatürk’ün fotoğrafçısı Etem Tem adına yarışma yapan belediyeyiz. Böyle olmasına rağmen ilgili ilgisiz herkes konuşuyor(Bazı isimleri zikretti) diyerek sitemini dile getirdi. Aslında it at geçen bu söz ilk anda ağır bir itham gibi olsa da asıl niyetin ‘Biz kendi yöntemimiz ile yolumuza devam edeceğiz. Her şeyin vakti zamanı var’ gibi algıladım.

Ayrıca Belediye Başkanı Mehmet Zeybek Kent Konseyi Başkanı akrabanız mı sorumuza ‘Hayır değil’ cevabını verdi”

Yazının tamamını okumak isteyenlerin Gün Fm'in kendi internet sitesi üzerinden İsmail Akar'ın kaleme aldığı "Afyon Gazeteciler Cemiyeti alanda" başlıklı yazıya gözatabilir. 

Editör: TE Bilişim