TFF 2. Ligin ilk yarısını 22 puanla 11. sırada tamamlayan temsilcimiz Afjet Afyonspor, devre arası kamp çalışmalarının ilk etabı için dün Antalya Lara’da toplandı. 20 kişilik futbol kadrosu ve teknik ekiple dün ilk çalışmasını yapan temsilcimizin Antalya kampına yeni transfer kaleci Anıl’ın da dahil olduğu öğrenildi.
TRANSFER GÖRÜŞMELERİMİZ SÜRÜYOR
Dün başlayan kampla ilgili görüşlerini aldığımız Teknik Direktör Ferruh Özgün şunları söyledi: “Devre arası kamp çalışmalarımıza 20 kişiyle bugün itibariyle start verdik. Takımımızdan Mehmet Tosun, Doğan Ateş, Caner Solmaz, Serkan ve Bayram Çetin  ayrıldı. 6-7 futbolcu ile daha görüşüyoruz. Bu transferlerin de en kısa sürede sonuçlanacağını düşünüyorum” dedi.
KALECİ DE İŞLEM TAMAM GİBİ
Ligin ilk yarısında kalede büyük sıkıntı yaşayan temsilcimiz Afjet Afyonspor’un, resmi açıklama yapılmasa da Manisa FK’dan kaleci Anıl’la anlaştığı öğrenildi. 29 yaşındaki başarılı file bekçisi 2012-2013 futbol sezonunda ilimiz takımlarından Sandıklıspor formasını da giydi.
İLK HAZIRLIK MAÇI KIRŞEHİR İLE
Devre arasını en iyi şekilde geçirmek isteyen temsilcimiz Afjet Afyonspor ilk hazırlık maçını 25 Aralık’ta Kırşehirspor ile oynayacak. 28 Aralık Elazığ’la ikinci hazırlık maçını oynayacak olan temsilcimiz kesin olmamakla birlikte 30 Aralık’ta da Eyüpspor ile hazırlık maçı yapacak.
Bu karşılaşma sonrası futbolculara 1 gün izin verecek olan Teknik Direktör Ferruh Özgün, ikinci etap çalışmasının ise 2 Ocak’ta başlayacağını söyledi. 

Kaynak: Türkeli