İYİ Partili Mısırlıoğlu, konuşmasının başında asgari ücretin 4500-5 bin tl arasında olması gerektiğini söyledi ve şunları söyledi. 

UN FİYATLARI 15 GÜNDE YÜZDE 28 ZAMLANDI

*Bugün unun fiyatı 280 lira. 15 gün önce 235 liraydı. Yüzde 28 zam yapılmış. Bu Türk Milleti’nin ekmeği ile oynamaktır. Vatandaşlar etli ekmeğin fiyatını soruyorlarmış. Fakirin pidesi olan artık lüks yiyecek olduğunu söyledi pideci kardeşimiz.

TÜRK MİLLETİ DOĞDUĞU TOPRAKLARDA DOYAMAZ HALDE

Sayın Eroğlu, “Belki üretim eksikliğinden fiyatlar yükseliyor, onuda çözeceğiz” demiş. Sayın Eroğlu insanlarımızla dalga geçmeyin. Gübreye mayıs ayından bu yana yüzde 300 zam yapılmış. 2022 yılında daha kötü şeyler olacak Sayın Eroğlu. İnsanlar bugün tarlalarına gübre saçamıyor. Gübresiz ekim yapıyorlar. Gübre satan bir esnafımızla konuştum. Başkanım geçen yıla göre 5’te bir oranında gübre sattım dedi. Belki ne anlama geliyor Sayın Eroğlu, tesadüfen mi bu ülkeyi yönetiyorsunuz? Türk milleti doğduğu topraklarda doyamaz halde. Allah Türk çiftçisini sizin müjdelerinizden korusun. Siz müjde vermeyin Sayın Eroğlu, bıktık sizin müjdelerinizden. Millet size verdi yetkiyi, gördü etkiyi.

MAHALLE SORUNLARI 

*Osmangazi Mahallesi sakinleri mahallede uygun bir yere bankamatik yere talep ediyor.

*Kasımpaşa Mahallesi sakinleri hayal kırıklığına uğradıklarını söylediler. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in kendilerini kentsel dönüşümde yalnız bıraktıklarını söylüyorlar. Mahalle yangın yeri. Ortalıkta sorumlu yok. Seçim döneminde bu mahalle sakinlerinin karşısına nasıl çıkacaksınız? 

*ÇATAĞIL KÖYÜ’NDEKİ SERVİS KAZASI

Olayın üzerinden 1 ay sonra köyü ziyaret ettik. Servis sahibi ve şoförü tek suçlu kişi. Olay bu kadar basite indirgendi. Servis ihalelerini yapan vatandaş koltukta oturmaya devam ediyor. Şikayet eden anne babalara fırça atan, köyünüze bir tane araç alın, para toplayın, kendi, çocuklarınızı kendiniz taşıyın diyor. Be gafil…

Be ahlaksız sen nasıl kalkarda pazarlık yapma cüretini nerden buluyorsunuz? Sizin çözümünüz batsın. Onlar eğitim şehididir. Onların eğitiminde vebali olan herkes bunun hesabını verecek. Bu arkadaş koltuğunda oturmaya devam ediyor? Ölen çocuklar sizlerin evladı olsaydı sizlerin oturduğu yerde bu insanlar otursaydı siz ne cevap verirdiniz.Birazcık vicdanınız varsa oturduğunuz koltuktan kalkın. 

Bu köy halkının sizlerden talebi var. Sayın Valimiz başta olmak üzere tüm Afyonlulara bir talebi var.  

Eğitim öğretim yapabilecek bir okul isteği var. 

Kazada ölen çocuklarının bu okulda yaşatılmasını istiyorlar. 

Bu masumane taleplere kimsenin itirazı olacağını sanmıyorum. 

Çatağıl Köyü’nün bu talebinin yapılacağından şüphemiz yoktur. 

>>Nail Azbay'ın Haberi.