Yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) İhsaniye Belediye Başkanı seçilen Tunay Türkmen, İhsaniye için önemli bir projeye daha imza attı. Türkmen, Akören'de Burcu Köksal Hatıra Ormanı kurdu. 1500 ağacın bulunacağı Hatıra Ormanı'nda CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal da fidan dikerek bu sosyal sorumluluk projesine katkı sağladı.

BURCU KÖKSAL AFYONKARAHİSARLILARIN SESİ OLUYOR

Milletvekili Av. Burcu Köksal’ın başarılı çalışmaları ile Afyonkarahisar’a hizmet ettiğini kaydeden İhsaniye Belediye Başkanı Tunay Türkmen, “Sayın vekilimiz yaptığı çalışmalar ile Afyonkarahisar’ımızın sesi oluyor. Bizlerde vekilimize gerek çalışmaları gerekse de bizlere verdiği desteğe teşekkür etmek amacıyla böyle bir projeyi hayata geçirmek istedik. Milletvekilimizin ilçemize verdiği destekten dolayı adının yaşatılması için ‘Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Burcu Köksal Hatıra Ormanı’nı oluşturduk. Hatıra ormanı ile bundan sonra ilçemizde Cumhuriyet Halk Partisi’nin ve Milletvekilimizin kalıcı bir izi olacak. Yaptığımız hizmetlerde bizlerin her zaman yanında olan Milletvekilimiz Burcu Köksal’a desteklerinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

SOSYAL BELEDİYECİLİĞİN EN GÜZEL ÖRNEKLERİ CHP’Lİ BELEDİYELERDE GÖRÜLÜYOR

Milletvekili Köksal ise, "Türkiye'nin ihtiyacı olan sosyal belediyecilik anlayışı, Sayın Başkanımız Tunay Türkmen'in idaresinde İhsaniye Belediyesi'nde en güzel örnekleri ile görülüyor. Bu Hatıra Ormanı'na adımın verilmesi ile gurur duydum. Yeşil bir ülkenin temelini bu Hatıra Ormanı ile atıyoruz. CHP iktidarında böyle doğa dostu politikalarla ülkemiz, çevre sorununu çözen ülkeler arasına girecek." dedi.

Fidan dikim törenine Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, Dereçine Belediye Başkanı Ömer Yıldız, Yeşilçiftlik Belediye Başkanı Mehmet Ali Sakal, CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, Merkez İlçe Başkanı Ömer Yıldız, Sinanpaşa İlçe Başkanı Ahmet Demir, Bayat İlçe Başkanı Uğur Erzincanlı ve partililer ile çok sayıda vatandaş katıldı.