Dünyanın 124 ülkesinde 306 noktaya uçan THY’nın kabin içi dergisi olan Skylife, aralık ayı sayısında Afyonkarahisar’ın mutfağı başta olmak üzere şehrin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerine hem Türkçe hem de İngilizce olarak yer vermişti. Dergide Afyon Mutfağı’ndan  bamya, düğün çorbası, Afyon kebabı, katmer, bükme, sucuk, keşkek, kaymaklı ekmek kadayıfı  gibi yöresel lezzetler anlatılmıştı.

Afyon mutfağı ilgiyle okunuyor

Günde 200 binden fazla yolcu taşıyan THY’nın kabinlerinde yer alan Skylife Dergisi’nde Afyonkarahisar mutfağının yer aldığı bölümler ilgiyle okunmaya başladı. THY’na ait uçaklarının bir günde dünyayı 60 kez dolaştığı günümüzde her gün binlerce yolcu bu dergiyi okumaya başladı. Dergi Aralık ayı boyunca tüm uçakların kabinlerinde yer almaya devam edecek.