Öztürk, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: 

KUMARTAŞLI SAĞLIK SEBEPLERİNDEN DOLAYI AYRILDI

Sizlerinde bildiği üzere 24 Ağustos 2020 tarihinde eski dernek başkanı İsmail Kumartaşlı sağlık sebeplerinden dolayı istifa etmiştir. Kendisine derneğimize bu güne kadar yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyorum.Dernek yönetimimizin 24 Ağustos 2020 tarih -10 numaralı yönetim kurulumuzun oy birliği kararı ve genel merkesimizin tensipleri ile Türkiye Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanlığına seçilmiş bulunmaktayım.

HDP HARİÇ HERKESE KAPIMIZ AÇIK

Bundan sonraki süreçte 7gün 24 saat beden ve akıl gücümün el verdiği sürece daima şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin, gazi yakınlarımın iş ve işlemlerini yapacağımı, daima hizmetlerinde olacağımı bilmenizi isterim. Derneğimizin bundan sonraki süreçte herhangi bir siyasi parti ile bir bağlantısı söz konusu değildir ve olmayacaktır. Çünkü bizim derneğimiz siyaset üstü bir dernektir.Derneğimizin kapısı HDP hariç tüm herkese açıktır.Ayrıca bizler için buraya kadar gelen tüm basın mensuplarına ayrıca teşekkür ediyorum.

Öztürk’ün 1988 doğumlu ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi. Öte yandan açıklamada şehit yakınları ve gazilerde hazır bulundu.