Afyonkarahisar’da basın camiasında görev yapan Anahaber Gazetesi’nin Yazı İşleri Müdürü Mevlüt Tınas, babası Abdullah Tınası’ı korona virüs nedeniyle kaybetti. Merhum Abdullah Tınas, bugün öğlen namazından sonra Sinanpaşa İlçesine bağlı Taşoluk Beldesi’nde ebediye uğurlandı. 

10 GÜNDÜR TEDAVİ GÖRÜYORDU

Pandemi koşullarına uygun olarak kılınan cenaze namazının ardından Taşoluk’taki kabristanda defnedilen Abdullah Tınas’ın yaklaşık 10 gündür Devlet Hastanesi’nde tedavi gördüğü, bu sabah saatlerinde ise kalbinin durmasıyla birlikte hayatını kaybettiği öğrenildi. Abdullah Tınas’ın 56 yaşında olduğu öğrenildi. 

BAŞSAĞLIĞI MESAJI 

Afyon Postası’nın Sahibi Nail Azbay ile Gazetenin Genel Yayın Yönetmeni olan Kemal Baykara, Tınas ailesine başsağlığı mesajlarını ileterek, şunları söylediler: “Afyonkarahisar basın camimizin sevilen isimlerinden Mevlüt Tınas’ın babası Abdullah Tınas’ın kaybını öğrenmiş bulunmaktayız. Başta camiamızın değerli mensubu Mevlüt Tınas’a ve tüm Tınas ailesine sabırlar diliyoruz. Merhum Abdullah Tınas’a da Allah’tan rahmet diliyoruz”