KÖYLERE ELLERİMİZ DOLU GİTMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ

Proje duyuldukça imkanlarının arttığını söyleyen Başkan Hülya Bilgin Özbek, Öksüzler köyüne elleri dolu dolu gitmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Frig bölgesinde küçük işletmeleri desteklemek amacıyla,  Ayazini köyünde kahvaltıda buluşan kulüp üyeleri, ardından Öksüzler köyüne gittiler. Çocuklara kışlık kaban,bot,atkı bere, kırtasiye malzemeleri, oyuncaklar ve ihtiyaç sahibi köy sakinlerine gıda paketleri hediye ettiler. Kulüp üyesi olan Dr. Tamer Saylam ve ekibi ve eczacı Büşra Çiloğlu köy sakinlerine diyabet taraması yaptılar. Yörük köyü olan Öksüzler’de; köy halkından taze tereyağ, köy ekmeği, peynir, süt, yumurta alışverişi yaptılar.

ÇOCUKLARIN YÜZÜNDE TEBESSÜM GÖRMEK EN BÜYÜK MUTLULUK

Afyon Zafer Lions Kulübü Başkanı Özbek;  ‘’ Geleceğimizin mimarı çocuklarımızın yüzündeki tebessümü görmek en büyük mutluluğumuz’’ dedi. ‘’Bizler sadece köprü vazifesi görüyoruz. Duyarlı davranıp, destek veren arkadaşlarımıza, eşe, dosta; elleriyle ördükleri atkı, bere, yelek ve hırkalar için Kızılay ve Anneler Derneğine teşekkür ederiz. Karşılıksız hizmet yolunda köy ziyaretlerimiz ve çocuklarla buluşmalarımız devam edecek. Kışı soğuk geçen memleketimizde üşüyen çocuk kalmasın istiyoruz’’ dedi.

Konuşmasına Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklar için söylediği sözleri hatırlatarak devam eden Özbek;  ‘’Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir. Çocuklar her türlü ihmal ve istismardan korunmalı. Onlar her koşulda yetişkinlerden daha özel ele alınmalıdır. Çocuk sevgisi insan sevgisi için bir ihtiyaçtır.’’

‘’Atamızın emaneti çocuklarımıza sahip çıkmak, onları korumak boynumuzun borcudur. Biz Lionlar gücümüz yettiğince çocuklarımız hizmetinde olacağız’’ dedi.