Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanlığı'na adaylığını açıklayan Mustafa Yılmazaslan, Afyonkarahisar İkinci Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Bekir Koçak,'ı ziyaret etti.

ŞAHSIMIN BAŞKANLIĞINDA YOLA DEVAM EDECEĞİZ

Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanlığına adaylığını açıklayan Mustafa Yılmazaslan yaptığı açıklamasında; “Bilindiği 26 Şubat tarihinde yapılacak olan Madeni Sanatkarlar Esnafımızla yaptığımız toplantıda madeni sanatkarlar esnaf odası seçiminde şahsımın başkanlığında yürümeye karar verdik. Şahsıma yönelik gösterilen teveccühten dolayı sonsuz teşekkürlerimi, saygı ve sevgilerimi sunarım. Hizmet vermek için ben değil, biz anlayışı içerisinde birlik ve beraberliğe önem vereceğiz. Bütün esnafımız sevinci bizim sevincimiz, üzüntüsü bizim üzüntümüz olacak. Bu anlayışı hedef edinerek esnaf ve sanatkarımıza hizmet vermeye çalışacağız. Bütün çalışmalarımızı esnafımız ile birlikte yapacağız. Afyonkarahisar sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşları ile uyum içerisinde olacağız. Esnaf ve Sanatkarlarımıza en güzel hizmeti vermeyi taahhüt ediyorum. ” ifadelerinde bulundu.


AÇIK DESTEK VERDİ

Mustafa Yılmazaslan ve ekibini, Koçak ve beraberindeki çalışma arkadaşları karşıladı. 2. Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Bekir Koçak, "Mustafa Yılmazaslan kardeşimize çalışmalarında başarılar diliyorum. Halkın içinden ve esnaftan birisidir. Kendisinin çalışmalarını takdir ediyorum.  Bu seçim olması gereken bir süreç. Bu süreçte kendisine açık olarak destek veriyoruz. Bizim adayımız Mustafa Yılmazaslan’dır. Bunu herkes bilsin safımız  bellidir.”ifadelerini kullandı.