YÜNTAŞ’ın Yönetim Kurulu Başkanı olan Selim Arıcı, ani bir kararla görevinden ayrıldı. Arıcı’nın Birinci Sınıf Emniyet Müdürü olduğu bu yüzden YÜNTAŞ’taki görevinden ayrılarak Emniyet Teşkilatı’na geri döneceği öğrenildi. Arıcı’nın yerine ise kimin getirileceği merak konusu olmuştu. Arıcı’nın yardımcılığını yapan Arif Birsen’in göreve getirildiği öğrenildi. 

SELİM ARICI

AFYON POSTASI’NA KONUŞMUŞTU

Selim Arıcı, görev değişikliği sonrasında da Afyon Postası'ndan Nail Azbay'a konuşarak, şunları söyledi: 

HAKLARIMI ALIP GERİ DÖNECEĞİM

Şu anda ilk etapta İl Emniyet Müdürü statüsünde, Polis Başmüfettişi olacağım. Şu anda yardımcım Arif Bey YÜNTAŞ'ı yönetecek. Ben özlük haklarım için ayrıldım. 1'nci Sınıf Emniyet Müdürü olup, özlük haklarımı alacağım ve geri döneceğim. Başkanımı bu süreçte yanlız bırakmayacağım. O şekilde söz verdik. Bu süreç 6-7 ay sürecek. Daha sonra tekrar Başkanımızın atamasıyla yeniden göreve geleceğim. Şu andaki durum bu. 

ÇULSUZ GELDİM ÇULSUZ GİDİYORUZ

2 senedir görevdeyiz. En ufak bir sıkıntı yaşamadık. Vatandaşın emanetine en iyi şekilde sahip çıktık. Hakkımızda en ufak bir şaibe, yolsuzluk bizim için ar meselesiydi. Çulsuz geldik çulsuz gidiyoruz. İçim çok rahat. Bu bir imtihandı. Yüzümüzün akıyla çıktık. Mehmet Abi'nin anlayışınada layık olduk. Başka bir şey yok.