2022 yılının ilk halk günü toplantısı Vali Gökmen Çiçek başkanlığında yapıldı. Toplantıya kurum müdürlerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Vali Çiçek toplantının hayırlı olmasını dileyerek vatandaşların taleplerini dinledi.

“DOKUZ SAAT ELEKTRİK KESİLDİ”

Burada söz alan Muhtar Arif Zenger, “Osmangazi Mahallesi’nde dokuz saat elektrik kesintisi yapıldı. Mahallemizde beş tane ilkokul ve ortaokul var. Eksi on üç derecede kesinti yapıldı ve şuanda da elektrik kesintisi devam ediyor. Bu kesintilerin nedeni elektrik dağıtım şirketinin yapmış olduğu çalışmalardır” sözleriyle şikayetini dile getirdi.

“MUHTARLIĞA BİLGİ VERİLDİ”

Osmangazi Elektrik Dağıtım Şirketi Müdürü Cafer Demir ise, “Bölgede on beş milyon liralık yatırım yaptık. Eski tesislerimizi devreden çıkarıp yenilerini devreye sokmamız için komplikasyon çalışmalarına devam ediyoruz. Bu aşamada yeni tesisi devreye alabilmemiz için enerji kesmek zorundayız. Bölgede dokuz saat enerji kesintisi öncesinde muhtarlığa gerekli bilgi verildi. Ancak mahallede her aboneye iki saat kesinti yansıtıldı ve hafta genelinde toplamda dokuz saat kesinti oldu. Şuanda hava şartları uygun olmadığı nedeniyle kesinti yapmaktan vazgeçtik” sözleriyle yaşanılan elektrik kesintisine dair açıklamalarda bulundu.