Demokrat Parti’den AK Parti’ye geçmesi ile gündem olan İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, şimdide makam odasına harcadığı para ile gündemde. 

BELEDİYE AÇIKLAMA YAPTI

İscehisar ilçesinde gündem başkanlık makamına harcanan tutar... İlçede makam odasının 1 Milyon 200 bin liraya yenilendiği dedikoduları konuşulmaya başlanmasının ardından belediye açıklama yapmak zorunda kaldı. Belediyenin sosyal medya hesaplarından akşam saatlerinde yapılan açıklamada makam odasına ne kadar para harcandığı belli oldu. Buna göre makam odasının yenilenmesi işi için 429.505,75 TL harcandığı kamuoyuna duyuruldu. 

Belediyenin tam açıklaması şöyle: “İscehisar halkının ve Belediye Başkanının temsil makamı olan başkanlık makam ve çalışma odasının yenilenmesi 429.505,75 TL ye mal olmuştur.Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Bu açıklamanın ardından belediyenin sosyal medya hesabına çok sayıda kişi tepki dolu yorumlar yaptı. Bir vatandaş o parayla "Binayi sıfırdan yapar gibi maşallah" diye yorum yaparken başka bir vatandaş ise, "O paraya kaç ögrenciye burs verilirdi?" dedi. İşte bazı yorumlar: 

TOPLAM 13 BİN KİŞİ YAŞIYOR

TUİK verilerine göre toplam 13 bin 285 kişinin yaşadığı İscehisar’da, ekonomik sıkıntıların yaşandığı bir dönemde başkanlık makamına harcanan para tepki topladı.

ÖNCEDEN NASILDI ŞİMDİ NASIL OLDU?

Peki ya 429 bin TL harcanmadan önce başkanlık makamı nasıldı harcandıktan sonra nasıl... İşte iki makam odası arasındaki gözle görülür farklar... 

ESKİ HALİ

YENİ HALİ

>>Nail Azbay’ın Özel Haberi.