Afyonkarahisar’ın ilk ve tek dijital gazetesi olan Afyon Postası, eylül ayındada en fazla ziyaret edilen haber sitelerinden oldu. Eylül ayında Afyon Postası, 126 bin kişi tarafından 369 bin defa ziyaret edildi. Bu ziyaretlerde ise 671’den fazla sayfa görüntülendi. 

DÜNYA’DA Kİ TÜM AFYONLULARIN SAYFASI OLDU

Afyon PostasI, artık dünyadaki tüm Afyonkarahisarlı’ların açılış sayfası olmaya başladı. Eylül ayı verilerine bakıldığında en fazla ziyaretçi yüzde 94 ile Türkiye üzerinden gerçekleşti. Türkiye’yi yüzde 2,53 ile ABD takip etti.  Bu ülkeleri ise sırasıyla Fransa, Almanya ve Belçika izledi. 

TÜRKİYE’DE HANGİ ŞEHİRLERDEN ZİYARETÇİ GELDİ? 

Türkiye’de ise en fazla ziyaretçi yüzde 38 ile Afyonkarahisar üzerinden gerçekleşti. Afyon’u yüzde 16 ile Antalya, yüzde 13 ile Ankara, yüzde 10 ile İzmir, yüzde 5 ile İstanbul izledi. Bu illeri ise sırasıyla, Aydın, Konya, Bursa, Gaziantep, ve Eskişehir takip etti. 

SOSYAL MEDYA ETKİLEŞİMLERİ 400 BİN İN ÜZERİNE ÇIKTI

Eylül ayı boyunca Afyon Postası’nın Facebook ve İnstagram hesapları ciddi etkileşim aldı. 20 bine yakın takipçinin yer aldığı Afyon Postası’nın facebook hesabı eylül ayı boyunca 200 binden fazla etkileşim aldı. Afyon Postası’nın 15 bini aşkın Instagram hesabı ise 224 binden fazla etkileşim aldı. 

MOBİL UYGULAMA BİNLERCE TELEFONA İNDİRİLDİ

Dijital gazeteciliğin Afyonkarahisar’da ki ilk ve tek temsilcisi olan Afyon Postası, Andorid ve İOS yazılımlarıylada fark yaratıyor. Bir ay içerisinde binlerce telefona Afyon Postası’nın mobil uygulamaları indirildi. Mobil uygulamalar üzerinden Afyon’da olan biten her şey saniyesinde takip edilebiliyor. 

BU GÜVENE LAYIK OLACAĞIZ

Afyon Postası’nın Sahibi Nail Azbay, “Toplumun Afyon Postası’na olan güveni arttıkça bizlerin üzerindeki sorumluluklarda artıyor. Bunun farkındayız. Bu yüzden her geçen gün bir taraftan alt yapımızı güçlendiriyoruz bir taraftanda haber içeriklerimizi zenginleştiriyoruz. Artık sosyal medya hesaplarımız üzerinden dijital yayıncılık gereği canlı yayınlar gerçekleştiriyoruz. Kısa süre içerisinde pek çok yeniliklerle halkımızın karşısında olmaya devam edeceğiz. Bize güvenen, inanan dünyadaki tüm Afyonkarahisarlı hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Bizi takip etmeye devam edin.”