Eskişehir’in Odunpazarı ilçesinde apartmandaki kavgaya müdahale eden polis ekiplerine mukavemet gösteren genç, biber gazıyla etkisiz hale getirildikten sonra ters kelepçe yapılarak gözaltına alındı.
Olay, dün akşam saat 23.40 sıralarında Akarbaşı Mahallesi Buket Sokak üzerindeki Aydın Apartmanı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, apartmana dışarıdan gelen genç erkek ile bir dairenin sakinleri arasında henüz bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı.
Kavga seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Madde ya da alkol etkisinde olduğu değerlendirilen genç, polis ekiplerine mukavemet gösterdi. Ekiplerin biber gazıyla müdahale ettiği genç, ardından ters kelepçeyle gözaltına alındı.
Bu sırada gencin annesi olduğu belirtilen bir kadın da polis ekiplerine zorluk yaşattı.
Sokakta gerilim arttı
Sokak ortasında bağırarak kendisini yere atan kadın, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin tedavisini kabul etmedi. Sinir krizi geçiren kadının bağırması mahalle sakinlerinin de rahatsız olmasına neden oldu.
Ekiplerin sakinleştirmekte güçlük çektiği kadına öfkelenen bir apartman sakini ise evinin penceresinden çıkarak küfür ve tehditlerde bulundu.
Sokaktaki gerilimin artmasının ardından ekipler, kadını güçlükle ikna ederek ambulansa bindirdi.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.




