Alibaba Teknoloji tarafından bir Xiaomi Mi Store Mağazası AFİUM’dan sonra Park Afyon AVM’de de hizmete girdi. Açılışa özel indirimleri duyan vatandaşla mağaza açılışına ilgi gösterdi. 

Alibaba Teknoloji  Firmasının Yetkilisi Ali Yavuz, Afyon Postası’na yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Dünyanın ve Türkiye’nin en önemli teknoloji markalarından olan Xiomi’nin ikinci mağazasını Park Afyon’da açıyoruz. İlk mağazamızı AFİUM AVM’de açmıştık. Orada müşterilerimiz bize ilgi alaka göstermişti. Bizde bu yoğun ilgi alakadan dolayı böyle bir yatırım yapma kararı aldık.

ROBOT SÜPÜRGELERDE ÖZEL İNDİRİM VAR

“Mİ store mağazasında küçüklü büyüklü teknoloji ürünlerimiz burada olacak. Açılışa özel indirimlerimiz var. Özellikle çok ilgi gören robot süpürgelerde ciddi indirimler var. Robot süpürge arayanlar bunu kaçırmasın. Bugünkü fiyatlarda biz daha önce robot süpürge satmadık. İki tane telefon modelinde ciddi indirim var.”

Mağazadaki indirimlerin bugün saat 21’e kadar yani AVM’nin kapanışına kadar devam edeceği öğrenildi. -Afyon Postası'nın Haberidir.