World Luxury Hotel Awards - Dünya’nın En Lüks Termal Oteli – İkbal Thermal Hotel & SPA.  Dünyanın en lüks otellerinin katıldığı ve Dünya'nın zirvedeki lüks otellerini farklı kategorilerde değerlendiren ''World Luxury Hotel Awards’’ değerlendirmelerinde bu yıl İkbal Thermal Hotel & SPA, ‘’DÜNYANIN EN LÜKS TERMAL OTEL’i ödülüne layık görülmüştür. 

OTELDEN AÇIKLAMA GELDİ

Otelden yapılan açıklamada: "Afyonkarahisar ve güzel ülkemizi temsil etmekten gurur duyuyoruz. İkbal Thermal Hotel & SPA, Afyonkarahisar destinasyonunun tanıtılmasına katkı sağlamaya ve Türk misafirperverliğinin küresel elçilerinden biri olarak çalışmaya devam edecektir. Destekleri ile bizi ödüle layık gören siz değerli misafirlerimize teşekkür ederiz.”

İKBAL, LOKANTADADA ÜNVAN KAZANDI

Dünyanın en lüks restoranlarının katıldığı ve Dünya'nın zirvedeki lüks restoranlarını farklı kategorilerde değerlendiren ''World Luxury Restaurant Awards’’ değerlendirmelerinde, İkbal Lokantası 1922, seçildi. Yapılan açıklamada "Destekleri ile bizi ödüle layık gören siz değerli misafirlerimize teşekkür ederiz." denildi.