Afyonkarahisar’da bir fırıncı esnafı gelen zamlardan “utandığını” anlatan bir yazı hazırlayarak dükkanına astı. O fotoğrafı paylaşan Saadet Partisi İl Başkanı Beytullah Karataş, bu fotoğrafları paylaşarak, “asıl utanması gerekenler esnafımıza ve milletimize bu durumu yaşatanlardır” dedi. Fırıncı esnafının yazıyı astığı yerin hemen arkasında yer alan ekmek dolabının üzerinde ise 280 gram taş ekmeğinin 3 TL, 250 gram ekmeğin ise 2.50 TL olduğu görüldü. 

Saadet Partisi İl Başkanı Beytullah Karataş’ın konuyla ilgili açıklaması şöyle: 

ASIL UTANMASI GEREKENLER….

Bu durumu Afyonkarahisar esnafımız da hemşehrilerimiz de haketmiyor. Ancak asıl utanması gerekenler esnafımıza ve milletimize bu durumu yaşatanlardır

VATANDAŞ SUNİ GÜNDEMDE BUNALDI

Bugün Afyonkarahisar’da girdiğimiz her bakkalda, berberde, sanayi dükkanında, fırında, tuhafiyecide, manavda esnafımızın konuştuğu konu malesef zamlar, vergiler ve ekonomik sıkıntılar…Vatandaşımız artık sunî gündemlerden bunaldı ve bir çözüm bekliyor.

ÜRETİM ODAKLI OLMADIKTAN SONRA ÇÖZÜM OLMAZ

Lafla peynir gemisinin yürümediği ortadadır. Üretim odaklı bir ekonomi politikası benimsenmediği müddetçe Afyonkarahisar’da ve Türkiye’de ne geçim sıkıntısı ortadan kaldırabilir, ne zamlara dur denebilir ne de işsizlik problemi çözülebilir… >>Afyon Postası'nın haberi.