Heyet, Atatürkçü Düşünce Derneği, Halk Haber Gazetesi, Türk Ocakları Şubesi ve Dinar Haber Gazetesi'ni ziyaret etti. Ziyaretlerde BTP Kurucusu Prof. Dr. Haydar Baş'ın yazdığı "Milli Ekonomi Modeli" ve "Hoş Geldin Atatürk" kitapları hediye edildi.

Türk Ocakları ve Şair Yazarlar Derneği Şubesi ziyaretinde ise Şube Başkanı Dr. Ogün Sezen ve emekli öğretmen şair Raif Öztürk'ün "Adımız Türktür Bizim" adlı şiir kitabı ile "Asırlık Çınar Türk Ocakları" eserleri takdim edildi.

Whatsapp Image 2026 08 16 At 10.34.12Whatsapp Image 2026 08 16 At 10.34.13 4

"Milli Ekonomi Modeli'ne acilen geçmeliyiz"

Esnaf ziyaretlerinin ardından açıklama yapan BTP MYK üyesi Ayhan İşi, "Prof. Dr. Haydar Baş tarafından geliştirilen Milli Ekonomi Modeli, dışa bağımlılığı bitirmeyi ve yerli üretime dayalı kalkınmayı savunan bir ekonomi tezidir. Bizim acilen Atatürk'ün uyguladığı kalkınma hamlelerini örnek alan bu modele geçmemiz gerekiyor" dedi.

Afyon’da 2 bin öğrenci harçlıklarını yetim çocuklar için bağışladı: "Paylaştıkça çoğalan iyilik"
Afyon’da 2 bin öğrenci harçlıklarını yetim çocuklar için bağışladı: "Paylaştıkça çoğalan iyilik"
İçeriği Görüntüle

Whatsapp Image 2026 08 16 At 10.34.13 3Whatsapp Image 2026 08 16 At 10.34.13 2

Muhabir: Yunus Üstündağ