İnhisar ilçesinde yaşayan Rabiye ve Veysi Çifti, tam 57 yıldır süren evlilikleriyle çevrelerine sabır, bağlılık ve sevgi dolu bir yaşam örneği sunuyor. Çift, hayatlarını karşılıklı saygı ve sevgi temeli üzerine kurarak gençlere ilham oluyor.

Osmaneli Kaymakamı ve İlçe Jandarma Komutanı, Yeni Güvenlik Kameralarını İnceledi
Osmaneli Kaymakamı ve İlçe Jandarma Komutanı, Yeni Güvenlik Kameralarını İnceledi
İçeriği Görüntüle

Vali Aygöl’den Anlamlı Ziyaret

2025 Aile Yılı etkinlikleri kapsamında Bilecik Valisi Şefik Aygöl ve eşi Nazlı Aygöl, örnek yaşamlarıyla dikkat çeken çifti evlerinde ziyaret etti. Ziyarette duygusal anlar yaşanırken, Vali Aygöl, ailenin toplumun temel taşı olduğuna dikkat çekti.

Gençlere Rehber Niteliğinde Bir Hayat

Vali Aygöl, uzun yıllar süren evliliklerin özellikle genç nesiller için önemli birer rehber olduğunu vurguladı. Rabiye Teyze ve Veysi Amca'nın hayat tecrübeleri, samimi sohbetler eşliğinde paylaşıldı.

Birlik ve Beraberlik Mesajıyla Veda

Ziyaret, 2025 Aile Yılı’nın ruhuna uygun şekilde birlik ve beraberlik mesajlarıyla sona erdi. Vali Aygöl ve eşi, misafirperverlikleri için Rabiye ve Veysi Çiftine teşekkür etti.

Kaynak: İHA