Odak Gazetesi'nin haberi şöyle... 

Bir süre önce Şuhut ilçe merkezinde aile içinde yaşanan kavga olayında taraflar karakolluk olmuştu. Soruşturmada kızına cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen H.Ç için ayrı bir dava açıldı. Baba gözaltına alınarak tutuklandı. Önceki gün baba H.Ç’nin davası görüldü. Davaya tutuklu sanık ve taraflar katıldı.

SÜLALEM HACI HOCA, KİMSE SİZE İNANMAZ

Baba H.Ç’nin oğlu R.Ç mahkeme heyetine tanık olarak dinlendi. Babasının kız kardeşinin S.Ç ile başbaşa yemek yemek istediğini kardeşinin vücuduna dokunmaya çalıştığını ifade eden R.Ç: “Babam benden çekiniyordu. Çalışmak için 2-3 ayda bir il dışına çıkıyordu. Eve geldiğinde 5-6 ay evde kalırdı. Babamın kız kardeşime tacizlerini görürdüm. Baba ne yapıyorsun o senin kızın dediğimde beni yanında kovuyordu. Bir kez kız kardeşim bağırdı, biz yanına gittiğimizde “Benim sülalem hacı, hoca şikayetçi olmanıza kimse inanmaz” derdi. 2016 yılında babamın kız kardeşine tacizini ilk kez gördüm.

İLK ONUN ÜZERİNİ AÇARDI

Küçük kızın annesi F.Ç de verdiği ifadede “Yuvam yıkılmasın diye bir çok şeye katlandım. Yumruk yedim. Sabah kalkar ilk onun üzerini açardı. Yaşanan olayı ilk olarak ablama söyledim.”

SUÇSUZUM

Sanık H.Ç ise “Evliliğimizi ayakta tutmaya çalıştım. 7 yıl il dışında çalıştım. Sadece ramazan ayında dini vecibelerimi yerine getirmek için evime geldim. Hakkımdaki suçlamaları kabul etmiyorum. Suçsuzum” dedi

Mahkeme heyeti duruşmayı ileri bir tarihe ertelerken, tutuklu sanık H.Ç’nin tutukluluk halinin devamına karar verdi.