Goril Medya bünyesinde bulunan Afyon Postası’na olan ilgi her geçen gün artıyor. Şehrin ilk dijital gazetesi olma özelliğini taşıyan Afyon Postası, Mart ayının tamamında 1 Milyon 187 bin sayfa görüntülenmesi aldı. Anlık, hızlı ve doğru haberleri okuyucularına sunan Afyon Postası, şehrin dünyaya açılan dijital gazetesi haline geldi. 

GOOGLE’DA ZİRVEDE

Afyon Postası’na olan bu ilgi dünyanın en büyük arama motoru olan Google aramalarınada yansıdı. Google üzerinden yapılan “Afyon Haber”, “Afyon Haberleri” gibi ana kelimelerde Afyon Postası uzun süredir ilk sıradaki yerini korumayı başardı. 

YÜZLERCE YORUM, BİNLERCE İZLENME

Afyon Postası, sosyal medya hesaplarından da her geçen gün daha fazla etkileşim almaya devam ediyor. Özellikle sosyal medya üzerinden gerçekleştirilen canlı yayınlar ve her hafta halkla buluştuğumuz sokak röportajları 100 binlere yaklaşan etkileşimi ile dikkat çekiyor. 

E-GAZETE, AFYON’U TÜRKİYE GÜNDEMİNE TAŞIYOR

Yakın zamanda yayın hayatına başlayan Afyon Postası’nın bir sayfalık e-gazete çalışmasıda hemen hemen her hafta ulusal televizyonlarda yer alarak şehirdeki sorunların Türkiye gündemine taşınması sağlanıyor. 

HER AY ARTAN OKUYUCU KİTLESİ

Afyon Postası’nın Sahibi Nail Azbay, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Afyon Postası, şehirde haberciliğe yeni bir anlayış getirmeyi başardı. Anlık, hızlı, doğru haberleri anlaşılır ve dikkat çekici başlıklarla okuyucularımıza sunmaya başladığımız günden bu güne kadar pek çok okuyumuz oldu. Köşe yazılarımızın yazdıkları yazılar şehirde gündem oluyor, uzun süre konuşuluyor. Yaptığımız sokak röportajları binlerce kez izleniyor, yüzlerce yorum alıyor. Stüdyomuzdan gerçekleştirdiğimiz canlı yayınlar gündemi değiştiriyor. Çıkardığımız e-gazete her hafta Türkiye gündeminde yer alıyor. 

Afyon Postası okurları ve takipçileri arasına her ay pek çok kişi katılıyor. Sadece şehir merkezinden değil 17 ilçeden, pek çok beldeden, köyden takip ediliyoruz. Türkiye’nin değişik bölgelerinde yaşayan Afyonkarahisarlı hemşerilerimizinde memlekette ne var ne yok diyerek her gün düzenli olarak göz attığı bir mecra olmak bizleri gururlandırıyor. Sadece Türkiye’den değil dünyadaki pek çok Afyonkarahisarlı’dan telefonlar, mesajlar alıyoruz. İngiltere’den, Belçika’dan Fransa’dan ciddi takipçilerimiz oluştu.” 

DÜNYADAKİ TÜM AFYONLULAR BURADA

“Artık şunu net bir şekilde söyleyebiliriz,  Afyon Postası, Afyonkarahisar’ın dünyaya açıldığı, dünyadaki tüm Afyonlular’ın buluştuğu dijital bir gazete oldu. Bize bu duyguları yaşatan tüm okuyucularımıza teşekkür ediyoruz. Üzerimizdeki yükün arttığını biliyoruz. İşte bu yüzden  Gerçeği, doğruyu ve bağımsız gazeteciliğimizi sürdüreceğiz. Halkın sesi olmaya devam edeceğiz. Bizi takip etmeye devam edin.”

Objektif yayıncılık anlayışımız gereği aşağıda Google üzerinden alınan ziyaretçi verilerimizi paylaşıyoruz.