Afyonkarahisar'da bugün elektrik kesintisi uygulanacak yerler belli oldu.
Elektrik dağıtım şebekesinde gerçekleştirilecek bakım, yatırım ve dönüşüm çalışmaları nedeniyle kentin farklı noktalarında planlı kesintiler gerçekleştiriliyor.
6 ilçe etkilenecek
Kesinti programında;
Dinar, Başmakçı, Sandıklı, Merkez, Şuhut ve Emirdağ ilçeleri bulunuyor.
Kesintiler ilçelerin tamamını değil, çalışma yapılacak belirli mahalle, köy ve bağlantılı bölgeleri kapsıyor.
8 saate kadar sürebilecek
Çalışma programına göre bazı bölgelerde elektrik kesintisi 09.00'da başlayıp 17.00'ye kadar devam edebilecek.
Bazı noktalarda ise kesinti için 09.00–16.00 saatleri arasında çalışma programı bulunuyor.
Buna göre planlanan çalışmaların tamamlanmasının öngörülen süreyi bulması halinde bazı bölgelerde vatandaşlar 8 saate kadar elektrik kesintisiyle karşılaşabilecek.
Vatandaşların tedbirli olması gerekiyor
Kesintinin uygulanacağı bölgelerde özellikle elektrikle çalışan cihazlar, internet bağlantısı ve günlük işlerini elektrik üzerinden sürdüren vatandaşların kesinti saatlerini dikkate alması önem taşıyor.
Çalışmaların tamamlanmasının ardından bölgelere yeniden enerji verilmesi bekleniyor.



