Afyon Tenis Masterlar adına İbrahim Karakaya’nın organizasyonuyla düzenlenen ve FSM Kulüp Başkanı Mehmet Ekmekçi’nin sponsorluğunu üstlendiği Zafer Mix Cup 2026 Tenis Turnuvası, FSM kortlarında gerçekleştirilen gösteri ve final karşılaşmalarıyla sona erdi.

Afyonkarahisar’da tenis severleri bir araya getiren turnuvada 20 takım ve toplam 40 sporcu mücadele etti. Organizasyon boyunca sporcular kortta şampiyonluk için yarıştı.
Finalde Sıla–Erdem ile Damla–İbrahim karşılaştı
Turnuvanın final karşılaşmasında Sıla–Erdem çifti ile Damla–İbrahim çifti karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen finali kazanan Sıla–Erdem ikilisi, Zafer Mix Cup 2026’nın şampiyonu oldu.

Turnuvada 16 ödül verildi
Organizasyonda sportif başarının yanı sıra centilmenlik, emek ve tenise verilen destek de ödüllendirildi. Turnuva sonunda toplam 16 ödül sahiplerini buldu.

Centilmenlik Ödülü Nükhet–Hakan çiftine, En Çok Maç Yapan Çift Ödülü Hayriye–Metehan çiftine, Destek ve Hizmet Ödülü Mehmet Ekmekçi’ye verildi. Vefa Ödülleri ise Mustafa Güncel, Halil Serim ve Şükrü Yurttekin’e takdim edildi.
Ödül töreniyle sona erdi
FSM kortlarında gerçekleştirilen gösteri ve final karşılaşmalarının ardından ödül töreni düzenlendi. Afyonkarahisar’da tenis sporuna ilgiyi artırmayı, sporcular arasındaki dostluk ve dayanışmayı güçlendirmeyi amaçlayan Zafer Mix Cup 2026, ödüllerin sahiplerine verilmesiyle tamamlandı.




