Afyonkarahisar’da düzenlenen müsabakalarda 36 sporcu şampiyon olabilmek için çekişmeli mücadeleler verdi. Mücadeleler sonunda 9 top disiplininde şampiyon İsmail Temirkaya olurken 2. Yücel Kocatepe, 3’ncüler Tuncay Temirkaya ve Kadir Yazmen oldu. 10 top disiplininde ise şampiyon yine İsmail Temirkaya olurken 2. Celal Ak, 3’ncüler ise Osman Ak ve Beytullah Koçak oldu. 

HER GÜN İKİ SAAT ÇALIŞIYORUM

Her iki disiplinde de şampiyon olan İsmail Temirkaya başarılı olabilmek için her gün tek başına 2 saat antrenman yaptığını ve hedefinin milli takıma girerek ülkemizi dünyada temsil etmek olduğunu söyledi

AFYON’DA İLGİ ARTIYOR

Turnuva hakkında bilgi veren bilardo İl Temsilci Yardımcısı Tuncay Temirkaya, “Tüm dünyada olduğu gibi giderek ilimizde de gün geçtikçe bilardo sporuna başlayan ve gönül veren yeni arkadaşlarımız oluyor. Özellikle de genç oyuncuların artış göstermesi bizleri çok sevindirmekte. Çocuk yaştan itibaren bu spora başlayan gençlerin hem fiziksel hem de zihinsel gelişimlerinin üst seviyelere çıktığı gözlemlendiğinden Gençlik ve Spor bakanlığı ile Bilardo Federasyonu'nun ortaklaşa çalışması ile okullar arası müsabakalar yapılmaya başlanmıştır. Tüm gençlerimizi bilardo sporunun centilmenlik ve hoşgörünün düşünce ve fiziksel beceri ile birleştiği bu güzel oyunu öğrenmeleri ve oynamalarını tavsiye ederim” dedi >>AFYON POSTASI'NIN HABERİ.