MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ve çok sayıda partilinin katılımıyla gerçekleştirilen kongre süreçlerini değerlendiren İl Başkanı Ahmet Kahveci, her iki ilçede de ortaya çıkan birlik ve beraberlik tablosunun kendilerini gururlandırdığını ifade etti.

"Bayat Töresiyle Kadim Bir İlçemiz, Emirdağ Aynı Şuurda"

Bayat ve Emirdağ ilçelerinin MHP’nin Afyonkarahisar’daki gücünü yansıtan iki önemli kale olduğunu belirten Başkan Kahveci, her iki bölgedeki dava şuurundan duyduğu memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi:

"Bayat, töresiyle, ahlakıyla ve gelenekleriyle Milliyetçi Hareket Partisi'nin değerlerini yaşayan kadim ilçelerimizden biridir. Emirdağ'da da aynı dava şuuru ve aynı heyecanı görmek bizleri mutlu ediyor. İnşallah önümüzdeki süreçte her iki ilçemizde de Milliyetçi Hareket Partisi'nin başarısını daha da yukarı taşıyacağız."

Whatsapp Image 2026 07 19 At 11.20.02 (2)

"Seçim Süreçlerinde Teşkilatlarımızla Uyum İçinde Çalışacağız"

Belediyecilik anlayışının sadece fiziki yatırımlardan ibaret olmadığını, halkla bağ kurmanın esas başarıyı getireceğini aktaran Kahveci, önümüzdeki dönemin yol haritasını şu sözlerle çizdi:

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu: "Basın Meslek Yasası Vakit Geçmeden Yasalaşması Gerekiyor"
Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu: "Basın Meslek Yasası Vakit Geçmeden Yasalaşması Gerekiyor"
İçeriği Görüntüle

"Yol yapmak, kaldırım yapmak önemlidir ancak vatandaşın gönlüne dokunabilmek her şeyden daha değerlidir. Önümüzdeki tüm seçim süreçlerinde il ve ilçe teşkilatlarımız tam bir uyum içerisinde çalışacak ve Milliyetçi Hareket Partisi'ni Afyonkarahisar'da daha güçlü noktalara taşıyacaktır."

Bayat'ta Çanacık Güven Tazeledi, Emirdağ'da Şevik Dönemi Başladı

Kongrelerin ardından delegelerin sandık başına gittiği seçim sonuçları da belli oldu. Bayat’ta mevcut İlçe Başkanı Salih Çanacık yeniden delegelerin güvenini kazanarak görevine devam ederken, Emirdağ İlçe Başkanlığına ise Hasan Şevik seçildi.

Her iki ilçedeki kongre programı, partililerin birlik ve beraberlik mesajları eşliğinde çektirdiği toplu hatıra fotoğraflarıyla son buldu.

Muhabir: Emre Baytaş