Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Erkekler ve Kadınlar Voleybol Türkiye Şampiyonası Final Müsabakaları, Afyonkarahisar'da başlıyor. Teknik toplantısı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen organizasyona 6 erkek ve 7 kadın takımı katılıyor.

Whatsapp Image 2026 06 22 At 09.34.28 2

Engelli sporcular yeteneklerini sergileyecek

Açılış seremonisi yarın saat 12.00'de Tınaztepe Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek. Final müsabakaları ise cuma günü oynanacak karşılaşmalarla sona erecek.

Tüm takımlara başarılar dilenirken, organizasyonun engelli sporcuların yeteneklerini sergilemesi açısından önemli bir platform olduğu vurgulandı. Afyonkarahisar, bu önemli şampiyonaya ev sahipliği yapmanın gururunu yaşıyor.

Afyonspor Yönetimi'nden çağrı: "Burcu Köksal'a sesleniyoruz, Afyonspor’u yaşatın, öldüren Belediye Başkanı olmayın"
Afyonspor Yönetimi'nden çağrı: "Burcu Köksal'a sesleniyoruz, Afyonspor’u yaşatın, öldüren Belediye Başkanı olmayın"
İçeriği Görüntüle

Whatsapp Image 2026 06 22 At 09.34.29

Muhabir: Hanım Sündük