Ramazan ayı kapsamında gerçekleşecek etkinlikler üzerine Sandıklı Belediyesi’nden yapılan açıklamada, bu yılda vatandaşlar için iftar çadırlar kurulacağı vurgulandı. Açıklamada, “ “Belediye Düğün Salonunda geçmiş Ramazan aylarında olduğu gibi her gün vatandaşların bir araya getirilerek iftar kaynaşması sağlanması, ihtiyaç sahibi olsun olmasın ayrı sofrada buluşularak iftar etmenin hazzının yaşanması sağlanacak.” Denildi.

HASTA VE YAŞLILAR İÇİN EVDE YEMEK

Açıklamada yaşlı ve hasta vatandaşlar için hazırlık yapıldığı ifade edilerek, “Sandıklı Belediyesi tarafından dört yıldır düzenli olarak, evde bakım hizmetleri kapsamında gerçekleştirilen her gün sıcak yemek projesi yine devam ederek iftar çadırlarına gelemeyen yaşlı, bakıma muhtaç, kimsesiz ve engelli vatandaşlarımıza evlerinde iftar etmelerine olanak sağlanacak.” İfadelerine yer verildi.

GIDA DESTEĞİ SÜRECEK

Açıklamada dar gelirli vatandaşlara yönelik gıda yardımlarının da devam edeceği ifade edilerek, “Her yıl Ramazan ayı içerisinde mahalle muhtarları ile birlikte tespit edilen ve Sandıklı Belediyesi tarafından hazırlatılan gıda paketleri büyük bir gizlilik içerisinde vatandaşlarımızın evlerine bırakılacak.” denildi.  

13 MAHALLEDE İFTAR

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, 13 mahallede iftar etkinliği olacağını söyleyerek, “Bolluğun, bereketin devam ettiği, birliğin, hoşgörünün arttığı bir Ramazan Ayı'nı daha birlikte yaşamanın mutluluğunu tüm Sandıklı halkıyla paylaşıyorum. Geçen dönem olduğu gibi yine Ramazan Ayında vatandaşlarımız ile aynı sofrada iftar açarak bu manevi hazdan doya doya nasiplenmemiz dileğiyle, Ramazan Ayı’nın ilçemize, ülkemize ve İslam Alemi’ne hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyor, daha nice Ramazanlara hep birlikte ulaşmayı diliyorum.” dedi