Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Çobanlar Belediye Başkan Adayı Ali Altuntaş, halkla buluşmaya devam ediyor. Seçilmesi durumunda yapacaklarını anlatan Altuntaş “Bizler, 1 Nisan günü Allah nasip ederse göreve başlayacak ve verdiğimiz her sözü tek tek yerine getirmek için gecemizi gündüzümüze katacağız” dedi.

“BİRLİKTELİĞİ SAĞLAYACAĞIZ”

Birliktelik mesajı veren Altuntaş,  “Bizim  hedefimiz, herkesin birlikte olması, herkesin kardeşce yaşadığı bir ilçe olmamızdır.  O nedenle, ilk hedefimiz kardeşliği, birlik ve beraberliği sağlamaktır. Bu anlamda 1 Nisan günü parti rozetimizi bir tarafa koyup, bize oy veren ya da vermeyen herkesin yanında olacağız” diye konuştu.

“İSTİHDAMI ARTIRACAĞIZ”

Altuntaş, istihdamı arttıracak  yatırımlar getireceklerini, ilçede sosyal ve kültürel faaliyetlerin daha da artacağını söyleyerek, “Unumuz var, yağımız var, şekerimiz var. Bize helva yapmak düşüyor. Biz de Çobanlar’da her kesimi bir araya getirip  yapacaklarımızı istişare edeceğiz. Daha da önemlisi ilçe halkımıza danışacağız, onlarla sürekli irtibat halinde olacağız. Şunu da belirteyim, bizim gizlimiz saklımız yok. Belediyemiz şeffaf olacak ve her zaman her yerde hesap vermeye hazır olacağız.  Bu arada ne yapılacaksa, herkesin fikrini almaya özen göstereceğiz. Biz her şeyi bilen, her şeyi ben yaptım diyen zihniyet olmayacağız” dedi.