BAZEN YORULUYORUZ

Bir buçuk yıl önce Afyonkarahisar’a atandığımda, Afyon için neler yapabiliriz diye konuşmuştuk. Bu şehire geldiğim

Gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Gece 12’lere kadar çalışmaya devam ediyoruz. Bazen yorulduğumuz bazen üzüldüğümüz oluyor. Bizi ayakta tutan şey bu ülkeye bir şeyler bırakabilmek oluyor.

İLK HEDEFİMİZ AYAZİNİ VE EMRE GÖLÜ İDİ

İlk geldiğimizde Afyon ile ilgili hedefimiz Ayazini ve Emre Gölü ile ilgili ödenek talep etmiştik Ankara’dan. Burasının bir Kapadokya olabileceği, buranın istihdam yaratan bir yer olabileceği bir yer olacağını düşünmüştük.

AYAZİNİ’DE 89 KİŞİ SİGORTALI ÇALIŞIYOR

Ayazini’de şu anda 89 kişi sigortalı olarak çalışıyor. 2 tane otel bitmek üzere. Bunlarla birlikte yıl sonunda 500 kişi istihdam edilecek. Geçen hafta 5 bin araç giriş yaptı. Burada altın değerinde bir istihdam oluşturduk. 

BALONDA KAÇ KİŞİ UÇTU

Balonlar uçacacak dedik. Çok şükür balonlar uçmaya başladı. 4200 kişi balondan uçtu şu ana kadar. Gazlıgöl’de otel dolulukları yüzde 90’lara ulaştı. Merkezde yüzde 75’lerde. 

BİN YILLIK TÜRK TARİHİ AYAĞA KALDIRIYORUZ

Sultandağı’nda bin yıllık Türk tarihini ortaya çıkarmaya çalılıyoruz. Sadece Friglere yönelik çalışmıyoruz. Türk tarihine yönelik çalışmalarımız oluyor. Afyon’un her yer için elimizi taşın altına koymaya devam ediyoruz. Bir gün ayrıldığımız arkamızda bir şeyler bırakmak istiyoruz. Hoş bir seda bırakmak istiyoruz .

SIRTIMIZDAN HANÇERLENİYORUZ

Sevdiklerimiz bizi bazen sırtımızdan hançerliyor. Üzülüyoruz, çünkü bunları hak etmiyoruz. Ama biz çalışmaya devam edeceğiz. >>Nail Azbay'ın Haberi.