Eğitim seminerinde konuşan İl Milli Eğitim müdürü Metin Yalçın, “Yaptığımız görevlerde kaçıncı yılımızı çalışıyor olursak olalım, tecrübelerimizi yeterli görmemeliyiz. Çünkü dünya yerinde durmuyor. Bilginin değişimi artık dakikalara hatta saniyelere kadar indi. Bu kapsamda İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Anadolu Vakfımız işbirliği içerisinde hem öğretmen hem de yöneticilerimizin güncel formatta yenilenmesi için bu eğitimi planladık. 9 Ekim 2018 tarihinde başladığımız bir hafta sürecek eğitim seminerlerimizde bugün Teoman Hekimoğlu tarafından kurum kültürü, kültür yönetimi, sistem liderliği, durumsal liderlik, üstün yönetsel beceriler, delegasyon ve hedef oluşturma, çatışma iletişim yöntemleri, takım kurma ve ekip çalışması, adil ödüllendirme, karar atölyesi, eğitim yönetimi ilkeleri konularında bilgilendirileceksiniz” dedi.

Yönetişim Yetkinlikleri eğitimin faydalı olması temennisi ile tüm idarecilerimize başarılar dileyerek konuşmasını sonlandırdı.

Müdür Metin Yalçın’ın konuşmasının ardından Yönetişim Yetkinlikleri Eğitimi Teoman Hekimoğlu’nun sunumları ile devam etti.