Güllü’nün açıklamaları şöyle: 

İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ve Afyonkarahisar Valisi Sayın Gökmen Çiçek öncülüğünde Vali Yardımcısı Sayın Mehmet Keklik  ve ekibiyle  Afyonkarahisar da bulunan tüm alevi köylerini cemevlerimizi ziyaret ederek eksikleri gidermek için yapılması gereken hizmetleri cemevi olmayan köylerimizi yerinde tespit ederek köylerimizin eksiklerini cemevine yapılması gereken ihtiyaç doğrultusunda çalışmalara başlanmıştır.

İNŞAATLAR DEVAM EDİYOR

Şuan Sinanpaşa ilçesine bağlı Akçaşar köyü Cemevi inşaatı devam ediyor. Şuhut Kayabelen kültür merkezi Cemevi eksikleri yapılması gereken hizmetler sırasıyla başlanmıştır. Şuhut Güneytepe Köyü Cemevi arsası devletimiz tarafından 1500 metre verilmiştir. Güneytepe canlarımızın ve Valimizin öncülüğünde inşaatına en kısa zamanda başlanacaktır. İscehisar ilçesine bağlı Alanyurt köyünde yaşayan canımız tarafından  Cemevi yapılması için arsa  hibe edilmiştir.Valimizin Alanyurt ziyaretinde Cemevi yapılacak yeri incelemesinden sonra Ali Demir dedemizin öncülüğünde en kısa zamanda Cemevi inşaatına başlanacaktır.

12 KÖY ZİYARET EDİLDİ

12 köyümüz ziyaret edilmiştir ziyaret edilecek iki köyümüz kalmıştır, Eğmir ve Selçik köyü en kısa zamanda ziyaret edeceğiz. Afyonkarahisarda üç Cemevi eksiğimiz mevcuttur. Cemevi olmayan Köyümüz kalmayacaktır. Yapılacak olan Cemevlerimizle beraber tüm köylerimizin eksikleri yapılması gereken hizmetler en kısa tarafından Valimiz Gökmen Çiçek Beyin destekleriyle yardımlarıyla devletimizin öncülüğünde yapılacaktır. 

ZİYARETLER SÜRÜYOR

Bugünkü ziyaretlerimiz Tekke köyü, Güneytepe, Sultandağ ,Vali yardımcımız Mehmet Keklik bey, Şuhut Kaymakamı, Sultandağ Kaymakamı, Sultandağ Belediye Başkanı, Sosyal işler vakıf müdürümüz Yaman bey, Valilik hukuk işler müdürü İsmail bey, Başta devletimize, Sayın Valimiz Gökmen Çiçek beye, Vali yardımcısı Mehmet Keklik beye, Vali Yardımcısı Mehmet Boztepe beye, Vali yardımcısı Nurullah Kaya Beye Kaymakamlarımıza, Belediye Başkanlarımıza Emeklerinden yardımlarından çalışmalarından dolayı tüm canlar adına ayrı ayrı teşekkür eder saygılar sunarım.