Girdiği her ortamda insanlara sarılarak yakınlık kuran Koçak’a esnafın da ilgisi büyüktü. Koçak’ın samimi tavırlarına kayıtsız kalamayan sanayi esnafı, Koçak’ı öğle yemeklerine davet ettiler. Halkla iç içe olduğunu bir kez daha gözler önüne seren Koçak, esnafla birlikte yeri geldi yemek yaptı yeri geldi işlerine yardımcı oldu. İlk kez böyle bir belediye başkan adayı gördüklerini belirten sanayi esnafı, içimizden birisin diyerek Koçak’a övgüler yağdırdı.

Kadın istihdamını destekleyeceğiz

Kadın istihdamının desteklenmesi için birçok projesi bulunan Koçak, uğradığı fabrikalarda çalışan kadınları görünce gururlandığını belirtti. Kadınların her alanda daha çok var olmaları gerektiğini ifade eden Koçak, belediye başkanı olduğu zaman üretime katılacak kadın sayısını arttıracaklarını bunun için daha çok çalışacaklarını vurguladı. Koçak üreten, güçlü Afyonkarahisar’ın ancak kadın istihdamının arttırılması ile mümkün olabileceğini söyledi.

Gençlerle top oynadı

Top oynayan gençleri görünce aralarına katılan Koçak, futbolda ki marifetlerini de sergiledi. Gençlerle birlikte bir süre maç yapan Koçak, siyasete kısa bir mola verdi.  Dr. Koçak’ın ekibi de hızına yetişmekte zorlandı. Koçak sırrının az uyumak, çalışmak ve üretmek olduğunu belirtti.   Çalışanlara kendi elleri ile çay ikram eden Koçak gülümsetti. Pide kesen, soba başında yemek yapan, araba yıkayan Koçak’ın bu halleri görenlere en samimi aday dedirtti.