İşte kitapevleri yetkililerinin söylediklerinden bazı kesitler: 

İLK GÜNE GÖRE İLGİ YÜKSEK

Durumlar iyi çok şükür. Öğrencilerimiz ilgili. İlk güne nazaran ilgi artıyor. Her şey çok güzel. Her şey gayet düzenli. Çayımıza kadar her şey düşünülmüş.

BİRAZ DURGUN BANA GÖRE

Şu an için biraz durgun geçiyor. Ben biraz şehir içinde olsaydı bunu tercih ederdim. Şehir merkezinde olsa daha iyi olurdu. Servis olsa bile yinede veliler gelebiliyor.

EKSİK BİR ŞEY GÖREMEDİM

Fuar çok iyi. Afyon halkının ilgili çok iyi. Ben ilk defa geliyorum. Şu ana kadar bir eksik göremedim. İllaki vardır ama şu an çok güzel gidiyor. Hafta sonuda güzeldi. Güzel geçiyor.

ÖNCEKİ SENELERE GÖRE DAHA GÜZEL

Fuar çok güzel gidiyor. Katılım iyi. Ankara’dan geliyoruz biz. Dikkat geliştirme setlerimiz var. Bir önceki seneki fuarada gelmiştim. Bu sene daha güzel. Okullarla birlikte iyi çalışıyor. Biraz merkezde olsa veliler gelecek. Velilere hitabende bedava otobüs olabilir. Merkez olsa daha iyi olabilir. 

ÖĞRENCİLER GELİYOR

Fuar güzel fena değil. Öğrenciler geliyor. Beklediğimiz gibi. Onların gelmesi iyiye işaret. Fuar yerleri farklı burası diğer yerlere göre daha iyi. Ama burası şehir dışında kalıyor. Ana diğer yere burası daha iyi. Buraya bir ulaşım sıkıntısı olduğu görülüyor bu çözülebilir. Aslında bu şehrin sorunu. 

KİTABA KARŞŞI BİR AÇLIK OLUŞMUŞ

Beklenin üzerinde bir talep görüyorum. Ben ilk defa geliyoru Afyon’a. Burada bir açlık oluşmuş kitaplara karşı. İnsanlar alıyorlar. Anladığım kadarıyla okuma oranı Afyon’da iyi. Buraya daha çok yayınevi katılmalı. Bazı kitapları bulamıyorlar. Daha fazla yayınevi katılırsa daha güzel olur. Ama organizasyon gayet güzel. Bir eksiklik göremiyorum. Gönül isterdiki daha merkezi yerde olsun ama pandemi şartlarını düşünürsek buradan iyi bir yer düşünülmez.