-Afyon Postası'nın Özel Haberi. 

Afyonkarahisar’ın en büyük ilçesi olan Sandıklı’nın Belediye Başkanı Mustafa Çöl, geçtiğimiz günlerde pandemi nedeniyle içme suyu ile ısınmada kullanılan jeotermal enerjiye yüzde 50 indirim yaparak kamuoyunun takdirini kazanmıştı. 

TAKİPÇİ KAZANMAK İÇİN KAMPANYA DÜZENLEDİ

Ancak Başkan Çöl, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla yaptığı olumlu çalışmaları gölgede bırakıyor. Bir belediye başkanından ziyade sosyal medya fenomeni gibi paylaşımlarda bulunan Çöl, son olarak takipçi kazanmak için kendisini takip edenlere termal tatil vaat etti. 

NEDEN ÖZEL BİR OTELİN REKLAMI YAPILIYOR?

Söz konusu paylaşımda kendisini ve vaat ettiği tatilin gerçekleşeceği otelin sosyal medya hesaplarının takip edilmesini isteyen Çöl, takipçilerinden bu paylaşımı kendi sayfalarında paylaşmalarını ve paylaşımın altına “Katılıyorum” yazmalarını istedi. Bu şartları yerine getiren takipçileri arasında çekiliş yapacağını ve üç aileye 3 gün 2 gece 5 yıldızlı termal tatil hediye edeceğini duyurdu. Başkan Çöl’ün bu paylaşımı belediye başkanınlığı makamının ağırlığına yakışmazken, söz konusu çekilişte belediyeye ait tesisler yerine özel bir otelin reklamının yapılması dikkat çeken bir diğer nokta oldu. 

YÖRESEL ÜRÜN SATIŞI YAPAN İNTERNET SİTESİNİN REKLAMINIDA YAPMIŞ

Başkan Çöl, daha önceki paylaşımlarında da tıpkı bir otelin reklamını yaptığı gibi yöresel ürünler satan bir internet sitesinin reklamını yapmıştı. Sandıklı’nın kışlık patatesi ve ekşi mayalı ev ekmeğini almak isteyenler için “Togyo Yöresel Market” adlı bir sayfanın tanıtımını yapan Başkan Çöl’ün bu paylaşımı etik ve ahlaki değerlerden uzak olması ile vicdanları yaraladı.

GARİP PAYLAŞIMLAR

Başkan Çöl’ün twitter üzerinden yaptığı, “Bizi nerden takip ediyorsunuz gençler?” , “kimler burada?” , “Hangi ilden bizi takip ediyorsunuz?” , “Evet gençler virüs mutasyona uğramış ne diyorsunuz?” gibi garip ve anlamsız paylaşımlarını, sosyal medya uzmanları takipçi kazanmak adına yapılan paylaşımlar olarak yorumladı. 

AFYON POSTASI'NI TELEFONUZA İNDİRİN, AFYON'DA OLAN BİTEN HER ŞEYİ ANINDA ÖĞRENİN

-Android işletim sistemine sahip cihazlara indirmek için tıklayın...

-İOS (Apple) İşletim sistemine sahip cihazlara indirmek için tıklayın... 

-İnstagram'da Afyon Postası'nı takip edin...

Afyon Postası Whatsapp ve BİP Hattı: 0539 248 93 03...