İşte alınan bazı yanıtlar… Tüm yorumları izlemek ve dinlemek isteyenler videodan tüm röportajları izleyebilir... 

*Akarçay’a gidebilirsiniz. Kaleye çıkabilirsiniz. Frigya ve Akdağ’a gidebilirsiniz. Taşhan, Çavuşbaş’ın olduğu yerlerdeki evler çok güzel. Park Afyon var. Çarşımız var. Afyon’da keşkek çok güzel oluyor. Sucuk, bükme, katmer çok güzel.

*Valla abi Afyon’u anlatmamız için İngilizce bilmemiz gerekiyor. Türkçe bilmiyorsa ben bu güne kadar tarif vermediğim için bilmiyorum. 

*Kaymak, sucuk var. Alışveriş merkezi var. Kale var. Müze var. Termal var. Gazlıgöl ve Ömerler var. Başka aklıma gelen yok. 

*Güzel parklarımız var. Keşkek ve bükmemiz meşhur. Müzelere gidersiniz. Zafer Müzesi, Anıtpark, sonra Akarçay’a gidersiniz. Park Afyon’a gidersiniz. Frig Vadileri var. Oraya gidersiniz. Barajlarımız vardır. 

*Vallahi abi, ilk önce müzelere gidersin. Piknik yapmak istersen hıdırlık var. Kent meydanı ve kent ormanı var. Uydukent’te park var. Veysel Eroğlu Parkı var. Kaymağımız, keşkeğimiz var. 

*Afyon’da park afyon, Özdilek’e gidebilirsin. Burada döner yiyebilirsiniz. Et ve sucuk dönerimiz iyidir. 

*Gezilecek çok fazla bir yer yok. Termal tesisler var. 

*Yerlisi olarak söylüyorum. Gidebileceğiniz bir yer yok. Bir kale var. Başka bir yer yok. Yaşım 24 Afyon’u gezmeye gerek yok. Biz geriden geliyoruz. Döner, sucuk, kaymak iyidir. 

*Eski stadyum var. Park Afyon Afium, Hıdırlık var. Buralara gidebilirsiniz. Tarihi görmek için Çavuşbaş’a çıkmanız gerekir. 

*Kaleye gidebilir. Ayazini bölgesine gidilebilir. Başka bir yer bilmiyorum. 

*Öncelikle kale görülebilir. Çavuşbaş Mahallesi’nde eski yapılar var. Frig Vadileri görülmeli. Termal tesisleri gezebilirsiniz. 

*Afyonkarahisar, Kuruluş ve Kurtuluş’un şehridir. Kocatepe’den ayak basmadan gitmemeliyiz. Et yemekleri ve hamur işleri var ama ne olursa olsun Kocatepe görülmeden gidilmemeli.