Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Göztepe ile Gaziantep FK, İzmir’de karşı karşıya geldi. Mücadeleden konuk ekip Gaziantep FK 4-2 galip ayrıldı.
Gaziantep FK henüz 5. dakikada Halil Dervişoğlu’nun golüyle öne geçti. Konuk ekip, 10. dakikada Myenty Abena’nın golüyle farkı ikiye çıkardı.
Göztepe penaltıdan yararlanamadı
Göztepe, 31. dakikada önemli bir fırsat yakaladı ancak Novatus Miroshi kullandığı penaltıyı gole çeviremedi.
Gaziantep FK’da Kacper Kozlowski, 34 ve 45+1. dakikalarda fileleri havalandırdı. Konuk ekip böylece soyunma odasına 4-0 üstünlükle gitti.
Juan iki gol attı
İkinci yarıda toparlanmaya çalışan Göztepe, 52. dakikada Juan’ın golüyle skoru 4-1’e getirdi.
Ev sahibi ekipte Ogün Bayrak, 72. dakikada doğrudan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Juan, uzatma dakikalarında penaltıdan bir kez daha ağları havalandırdı ve karşılaşma Gaziantep FK’nın 4-2 üstünlüğüyle sona erdi.
Göztepe 1 puanda kaldı
Bu sonuçla ligde henüz galibiyet elde edemeyen Göztepe üst üste üçüncü mağlubiyetini yaşayarak 1 puanda kaldı. Gaziantep FK ise puanını 7’ye yükseltti.





