AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkadir Emin Önen’in kızı Fatma Zehra Önen’den acı haber geldi.

Prof. Dr. Kadriye Avcı: "Sağlıkta doğru bilgi hayat kurtarır, kaynağını sorgulayın"
Prof. Dr. Kadriye Avcı: "Sağlıkta doğru bilgi hayat kurtarır, kaynağını sorgulayın"
İçeriği Görüntüle

23 yaşındaki Fatma Zehra Önen, İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Önen’in vefatının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ve AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik başsağlığı mesajları yayımladı.

Fatma Zehra Önen neden öldü?

Fatma Zehra Önen’in geçen yıl geçirdiği bir operasyonun ardından rahatsızlandığı bildirildi.

Rahatsızlığının ardından hastanede tedavi altına alınan Önen, son olarak yoğun bakımda takip ediliyordu. 23 yaşındaki Önen, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Önen’in ölümüne ilişkin kamuoyuna açıklanan bilgilerde rahatsızlığının ayrıntıları ve kesin ölüm nedenine ilişkin daha spesifik bir bilgi paylaşılmadı.

Fatma Zehra Önen kimdir?

Fatma Zehra Önen, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkadir Emin Önen’in kızıydı.

23 yaşındaki Önen, Galatasaray Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümü 3’üncü sınıf öğrencisiydi.

Cenazesi İstanbul’da toprağa verilecek

Fatma Zehra Önen’in cenazesinin 4 Eylül Cuma günü ikindi namazının ardından Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde kılınacak cenaze namazı sonrası Kilyos Mezarlığı’nda toprağa verilmesi planlanıyor.

Erdoğan’dan taziye mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Fatma Zehra Önen’in vefatının ardından bir taziye mesajı yayımladı.

Erdoğan, Fatma Zehra Önen’e Allah’tan rahmet dilerken, ailesine ve yakınlarına sabır temennisinde bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi