Altuğ, "Uzun yıllardır uğrama imkanım olmamıştı, bu Motor Festivali vesile oldu. Afyon'u çok seviyorum, eskiden yol üstüydü. Buradan geçiyorsam başka yerde durmazdım, geldiğim her zaman Afyon yemeklerinden payımı aldım, mutlu olarak ayrıldım" dedi.
"40 yıldır motor kullanıyorum"
Motorla hem karada hem denizde arasının çok iyi olduğunu belirten Altuğ, "Yaklaşık 40 yıldır motor kullanıyorum. Bir yıldır da motor sörfle ilgileniyorum. Çocuklarla beraber yarışlara katılıyorlar" ifadelerini kullandı.
"Albümümün ikinci yarısı eylül ortasında çıkıyor"
Yeni albüm müjdesi de veren Altuğ, "Çok yakında, yaklaşık 6-7 ay önce çıkardığımız albümümüzün ikinci yarısı eylül ortasında çıkacak. Umarım çok beğenirler" dedi. Sanatçı, "Afyon'u çok özlemişim, onlar da beni özlemiş. Bu kavuşma çok iyi geçecek" diyerek sözlerini tamamladı.



