43'üncüsü düzenlenen Karaadilli Güreşleri'nde Kırkpınar öncesi 378 pehlivan kol bağladı. Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü güreş antrenörü Şakir Bozkurt, büyük orta boy kategorisinde birincilik elde etti.

Dereceler Afyon'u gururlandırdı

Afyonkarahisar Yeşilay Spor Kulübü sporcusu Mehmet Yiğit ise küçük orta küçük boy kategorisinde üçüncü oldu. Her iki sporcu da elde ettikleri derecelerle Afyonkarahisar'ı gururlandırdı.

Serebral palsi ile dünyaya geldi, Türkiye’nin ilk uzay mühendislerinden oldu: Turgay Karakaş Afyon’a geliyor
Serebral palsi ile dünyaya geldi, Türkiye’nin ilk uzay mühendislerinden oldu: Turgay Karakaş Afyon’a geliyor
İçeriği Görüntüle

Sporcuları tebrik eden yetkililer, başarılarının devamını diledi. Karaadilli Güreşleri, Kırkpınar öncesinde pehlivanların son durumlarını görmeleri açısından önemli bir organizasyon olarak dikkat çekti.

Whatsapp Image 2026 06 28 At 17.27.06 2

Muhabir: Emre Baytaş