Afyonkarahisar'da Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikler devam ediyor. Bu çerçevede Afyonkarahisar İl Müftülüğü Konferans Salonu'nda din görevlilerinin katılımıyla program gerçekleştirildi.

Programa Diyanet İşleri Başkanlığı Cami Hizmetleri Daire Başkanı Turgut Erhan, Afyonkarahisar İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu, müftü yardımcıları, şube müdürleri ve müftülük personeli katıldı. İl merkezinde görev yapan imam hatipler, müezzin-kayyımlar ve Kur'an kursu öğreticileri de programda yer aldı.

MHP Afyon İl Teşkilatı Taytak’ı TBMM’de ziyaret etti: “Bu görev, omuzlarımızdaki sorumluluğu daha da artırmıştır”
MHP Afyon İl Teşkilatı Taytak’ı TBMM’de ziyaret etti: “Bu görev, omuzlarımızdaki sorumluluğu daha da artırmıştır”
İçeriği Görüntüle

Program Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı

Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla düzenlenen program, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından haftanın anlam ve önemine yönelik hazırlanan sinevizyon gösterimi gerçekleştirildi.

Programın açılış konuşmasını yapan İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu, din görevlilerinin haftasını kutladı. İmamoğlu, konuşmasında yürütülen din hizmetlerinin önemine değindi.

Turgut Erhan, “Cami ve Sosyal Hayat” konusunu anlattı

Etkinlik kapsamında Diyanet İşleri Başkanlığı Cami Hizmetleri Daire Başkanı Turgut Erhan tarafından “Cami ve Sosyal Hayat” başlıklı konferans verildi.

Emekli din görevlilerine plaket takdim edildi

Programın devamında emekli din görevlileri için plaket takdimi gerçekleştirildi. Etkinlik, emekli personele plaketlerinin sunulmasıyla sona erdi.

Kaynak: İHA