Afyon Postası WhatsApp İhbar Hattı'na ulaşan veliler tarafından gönderilen görüntülerde, Kocatepe Spor Kompleksi'ndeki U-11 ve U-12 liglerinin oynandığı alanlarda çevre düzenlemesinin eksik olduğu ve yağışlı havalarda saha kenarlarının çamura battığı görülüyor. Görüntülerde ayrıca sporcuların kullandığı tuvaletlerin pislik içinde olduğu da yer alıyor.

Whatsapp Image 2026 04 29 At 09.48.13

Whatsapp Image 2026 04 29 At 09.48.12 3

"Ne Sağlıklı İzleyici Olabiliyor Ne de Çocuklar Konsantre Olabiliyor"

Şikayette bulunan aileler, çocuklarını izlemeye geldikleri alanda sağlıklı bir şekilde izleyici olamadıklarını, bu ortamda çocukların da oyuna konsantre olmakta zorlandığını belirtti. Aileler, durumdan bir hayli muzdarip olduklarını ifade etti.

Whatsapp Image 2026 04 29 At 09.48.12 2

Whatsapp Image 2026 04 29 At 09.48.12

Anadolu Basın Birliği Afyon Şube Başkanı Ahmet Sarlık: Basında yapay zeka dönemi bitecek mi?
Anadolu Basın Birliği Afyon Şube Başkanı Ahmet Sarlık: Basında yapay zeka dönemi bitecek mi?
İçeriği Görüntüle

"Tesislerin Marka Değeri İçin Bu Görüntü Hoş Değil"

Veliler, İl Gençlik Spor Müdürlüğü'nün konuyla ilgili çalışma yapacağına inandıklarını belirterek, tesislerin marka değeri açısından bu görüntülerin hoş olmadığını dile getirdi.

Whatsapp Image 2026 04 29 At 09.48.11 2

Muhabir: Aslı Çiçek